неділю, 8 грудня 2019 р.

«СНІД – не залишайтеся байдужими»

     1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Вся світова спільнота цього дня говорить про СНІД,  про масштаби трагедії і про те, що ця чума насправді загрожує існуванню людства.
       З метою привернення уваги підростаючого покоління до проблем поширення СНІДу, формування толерантного ставлення до людей, що живуть з ВІЛ-інфекцією бібліотекар Снітинської бібліотеки до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом для учнів 10-11 класів провела бесіду «СНІД – не залишайтеся байдужими».
     Проведений захід містив інформацію про історію виникнення ВІЛ/СНІДу, про шляхи передачі та засоби запобігання ВІЛ-інфекції і був направлений на формування в учнів розуміння того, що тільки здоровий спосіб життя, їх поведінка та вчинки є гарантом запобігання ризику.
     Для того, щоб  зустріч пройшла з найбільшою користю для всіх присутніх, на захід було запрошено лікаря Снітинського ФАП, який розповів про сумну статистику ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД, зокрема про способи передачі вірусу від людини до людини, про те, як запобігти поширенню СНІДу та відповів на численні запитання учнів.
Сподіваємося, що такі заходи привернуть увагу молоді до проблем, що впливають на поширення ВІЛ/СНІДу і допоможуть їм надати перевагу здоровому способу життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар