неділю, 12 травня 2019 р.

Свято до Дня матері

День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. 
Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері. 
В Україні цей день відзначається в другу неділю травня. 12 травня в Снітинському сільському будинку культури відбулася поетично-музична композиція присвячена Дню матері: «Мама – найдорожче слово в світі!». Привітати з цим святом своїх матусь, бабусь прийшли вихованці дитячого садочка «Пролісок», учні Снітинської ЗОШ І – ІІІ ст.
Мати – одвічне джерело безкорисної самовідданої любові та дивовижної мудрості. Безцінні материнські уроки назавжди залишаються головними дороговказами на нашому життєвому шляху. Перед односельцями виступили гурт «Чебреці» і ансамбль «Україночка» з піснями та поетичними віршами.
Всепереможна материнська любов та щоденна молитва оберігають наших бійців, які захищають від ворога державні кордони України. Ведуча цього заходу Демків Євдокія виразила безмежну вдячність тим матерям, діти яких перебувають в зоні АТО, за щедрий всесвіт їхнього серця, за віру і терпіння.  
В Снітинській бібліотеці була представлена книжкова виставка «Добра родина – славна Україна». У цей день звучали вітання дорогим мамам з їх святом. Хай світлом і добром відгукується в душах їх дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Немає коментарів:

Дописати коментар