неділю, 29 серпня 2021 р.

 Святкування Дня  села Снітин

    28 серпня в с. Снітин відбулося урочисте святкування Дня села.    Із святом односельців та гостей привітав староста виконавчого комітету Лубенської міської ради Ночовний Валерій Миколайович, який побажав усім присутнім щастя, здоров’я,  тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою.

      Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, де подарували свої виступи жіночий колектив «Берегиня». На народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого. Розваг вистачало для кожного, адже упродовж свята біля будинку культури були розміщені різні локації: фотозони, виставки декоративно-прикладного мистецтва, картин та робіт з вишивки, виставка світлин з історії села,яку підготувала бібліотекар Снітинської сільської бібліотеки. 

        Малеча гарно проводила час на дитячій галявині, де були розміщені батути, продаж солодкої вати та сувенірів. Після неймовірного концерту всіх присутніх пригощали смачною польовою кашею. Свято проходило весело, панувала атмосфера злагоди, відчувалося, що День села – це свято єднання.

      Святковий захід видався урочистим та веселим, сповненим посмішками, гумором та позитивними емоціями.

      Нехай і надалі село процвітає, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку!











Немає коментарів:

Дописати коментар