середу, 17 липня 2019 р.

16 липня щорічно в Україні відзначають День бухгалтера, встановлений відповідним Указом Президента України від 18 червня 2004 року. 
Бухгалтер - одна з найважливіших професій, як в нашій країні, так і за кордоном. Жодне державне підприємство або комерційна фірма не може законним чином вести свою діяльність без співробітника, який відає рахунками організації, здійснює документообіг і стежить за тим, щоб вчасно проводилися всі необхідні відрахування в податкову службу.
Бібліотекар Снітинської сільської бібліотеки Тищенко Ніна(в минулому бухгалтер) організувала зустріч бухгалтерів  під назвою: «Все професии -  важны все професии - нужны».
Зустріч відбулася в приміщенні кафе с. Снітин. Присутніми були: Сизоненко М., Приходько С., Паник О., Бучака С., Горіненко Г., Кобзар Л., Кобзар В., Мороз Н., Тищенко Н., Мищенко Л.  Тут зібралися працівники колишнього колгоспу «Жовтень», це люди поважного віку, кому за 60 років, кому за 70 років, але душею вони молоді, бо з трепетом  згадували молоді роки, коли працювали в колгоспі. Вони виконували не лише основну роботу, а й були на прополці бур`янів, збиранні овочів та вирощуванні конопель. Згадували кумедні історії, а також згадали тих, хто відійшов у вічність.
Зустріч пройшла в теплій атмосфері, всі присутні  смакували запашним чаєм та смаколиками приготовленими власноруч. 
Дякуємо за вашу кропітку працю, посидючість і точність у розрахунках.
Зичимо всім вам міцного здоров’я, оптимізму, мирного неба, здійснення найсміливіших мрій, упевненості в світлому майбутньому! 

Немає коментарів:

Дописати коментар