середу, 22 лютого 2023 р.

«Небесна Сотня молиться за нас»

         День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.
         В Снітинській сільській бібліотеці філії 22 для учнів старших класів  проведено годину пам’яті «Небесна Сотня молиться за нас».
          Зібрались разом, щоб згадати про сумні події, які відбувались на Майдані: в столиці європейської країни, в серці України гинули її найкращі сини, віддавали своє життя за Батьківщину. Бібліотекар згадала трагічні події, які відбувались в нашій країні.
      Учасники заходу у глибокій скорботі низько схилили голови перед пам'яттю Героїв Небесної Сотні, які боролися за честь правду і гідність.

         І ми не будьмо байдужими! Не забуваймо тих, хто не пошкодував життя заради нашого майбутнього! Спасибі всім, хто відстоював Майдан, за яскравий приклад мужності, сили духу, чесності і патріотизму! Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв «Небесної Сотні» у наших серцях, а розмірений бій хронометра відчеканить час скорботи, душевного болю і жалю…  







 

Немає коментарів:

Дописати коментар